Fox Sports

Ziggo en Fox Sports hebben een nieuwe deal gesloten. Het bleef spannend tot op het laatste moment, maar de sportzenders van Fox gaan niet op zwart. Fox Sports 1 blijft zelfs de rest van het jaar gratis beschikbaar voor klanten met een Ziggo TV start of TV Standard abonnement.

Score!

De twee partijen ruzieden over geld. Fox Sports wilde dat Ziggo meer ging betalen voor het rechtstreeks uitzenden van grote wedstrijden. Daar had Ziggo echter weinig zin in. Gelukkig is het toch nog goed gekomen en is er een compromis bereikt waar beide partijen tevreden mee zijn. De Ziggo-klanten kunnen opgelucht ademhalen en hoeven ook niet bang te zijn dat ze meer hoeven te betalen voor hun abonnement.

Voetballiefhebbers gelukkig

"Dat we de komende jaren ook met Ziggo blijven samenwerken, is geweldig nieuws voor alle voetballiefhebbers. Het Nederlandse clubvoetbal is hiermee breder beschikbaar dan ooit tevoren", aldus Frank Rutten, voorzitter van FOX Sports. Ruim 4 miljoen huishoudens kunnen nu langer van verschillende sport toernooien genieten. Misschien komen ze Mike Tyson nog eens tegen!

Article continues after the ad

Bekijk je sport het liefst vanuit je luie stoel? Bekijk dan de 5 allerbeste series en docu’s over sport op Netflix.