Na de schokkende mid-season-finale van The Walking Dead hebben we even nodig om na te denken… Hoe lang we precies krijgen heeft FOX zojuist bekendgemaakt!

In het nieuwe seizoen The Walking Dead komen de schokkende gebeurtenissen snel én hard! Rick Grimes en Maggie hebben nog maar nauwelijks de hielen gelicht, of er gebeurt alweer genoeg andere narigheid!

We waren ervoor gewaarschuwd, maar het blijft toch even slikken!

Na de mid-season finale, die vannacht werd uitgezonden en op disdag wordt herhaald, heeft FOX Nederland alvast aangekondigd wanneer de tweede seizoenshelft start! Je ziet het aan het eind van deze teaser-trailer, maar als je geen enkel risico wil lopen wat betreft spoilers, dan vind je de datum los onder de video.

More content below the advertising

 

Da’s niet mals! De ‘survivors’ kunnen zich klaarmaken voor een geheel nieuwe dreiging, en wel op dinsdag 12 februari!

Spoiler alert

Fans van de comics weten ongetwijfeld al dat het om de zogeheten ‘Whisperers’ gaat. Deze mensen hebben de beschaving voorgoed vaarwel gezegd, en leven met walgelijke ‘vleespakken’ aan tussen de walkers!

Hierdoor zijn ze niet alleen veilig voor de zombies, maar zijn ze ook - min of meer - immuun voor aanvallen van buitenaf! Wie haalt het in z’n hoofd om een reusachtige, stinkende groep walkers aan te vallen? In de comics duurt de strijd met ‘the Whisperers’ behoorlijk lang, en kost hij aan belangrijke personages (aan beide kanten) het leven.

More content below the advertising

Zin in een gezellig tekenfilmpje? Sla Love, Death And Robots dan maar even over! De regisseurs van Seven en Deadpool komen met een keiharde, bizarre animatieserie.

Volgens Netflix is de nieuwe serie ‘lekker om te kijken, maar moeilijk te vergeten’. Als je de trailer ziet, kun je je daar meteen iets bij voorstellen… Love, Death And Robots ziet er geweldig uit, maar als je goed kijkt zie je behoorlijk verontrustende beelden!

More content below the advertising

 

Afgehakte ledematen, bruut geweld, en (het ergste) sexy tekenfilmdieren. Het moet niet veel gekker worden, maar dat wordt het waarschijnlijk wel! De serie bestaat uit achttien afleveringen die grotendeels los staan van elkaar, zoals bijvoorbeeld Black Mirror of het klassieke Alfred Hitchcock Presents.

Love, Death And Robots

Sommige afleveringen hebben een humoristische insteek, anderen passen meer in het actie-, thriller- of horrorgenre. De enige overeenkomst: ze gaan allemaal over de liefde, de dood en… robots!

Love, Death And Robots komt uit de koker van David Fincher (Seven, Zodiac), Tim Miller (Deadpool) en Joshua Donen (producer van Mindhunter, House Of Cards). De animaties van verschillende studio’s werden overzien door Blur Studios, die de intro van Fincher’s The Girl With The Dragon Tattoo maakten. Die was ook al zo gezellig!
 

 

De serie verschijnt op 15 maart op Netflix. We weten niet precies wát te verwachten, maar we geven het zeker een kans!

Goed nieuws voor Homeland-bingers want Netflix heeft vandaag het zevende seizoen van Homeland online gezet. De 12 afleveringen waren vorig jaar al te zien op NPO3 maar je kan ze nu in alle rust achter elkaar kijken en je op het eind afvragen waar de hele fucking dag is gebleven.

More content below the advertising

In het zevende seizoen keert Carrie terug naar haar zus in Washington. Na de aanslag arresteerde president Keane 200 leden van de geheime dienst waaronder Saul Berenson. Die blijkt echter opmerkelijk snel weer vrij te zijn en verovert een functie als adviseur voor de dienst Nationale Veiligheid. Carrie strijdt ondertussen om haar 200 ex-collega’s vrij te krijgen en moet het tegen de paranoïde president en Saul opnemen!

 

Het op een na laatste seizoen

Dit is het op een na laatste seizoen van de prijswinnende dramaserie. Homeland seizoen 8 komt dit najaar uit in de VS en waarschijnlijk kunnen wij hem pas in 2020 verwelkomen op de Nederlandse televisie en natuurlijk Netflix.