De terugkeer van Prison Break, vanaf 4 april in de VS, is ook snel met fijne ondertiteling te volgen op de Nederlandse zender van FOX.

Article continues after the ad

Prison Break bij FOX Nederland

Leuk hoor, die escape rooms die ons de afgelopen jaren warm hebben gehouden tijdens bedrijfsuitjes en familiefeestjes, maar voor het echte werk moest je natuurlijk altijd al bij Michael Scofield zijn. Wat een feestje is het dan ook dat Prison Break terugkeert, inclusief de dood gewaande Scofield, én dat FOX Nederland zojuist bekend heeft gemaakt de serie te gaan uitzenden!

Prison Break = één grote reünie

Zeven jaar na wat het definitieve einde van Prison Break leek, met een dode Michael Scofield, worden we toch op een reünie getrakteerd die zijn weerga niet kent. T-Bag is van de partij, en heeft informatie waaruit Lincoln en Sara concluderen dat Michael nog leeft ... al zit hij vanzelfsprekend wel weer in de gevangenis. In Jemen deze keer. Geen Prison Break zonder Prison natuurlijk.

De terugkeer van de serie, die dus op 4 april in première gaat, is één groot herkenningsfeest voor fans van de eerste lichting. Naast het genoemde kwartet zijn er ook weer rollen voor C-Note, Sucre en Kellerman. Verder moeten we de spoilers maar tot een minimum beperken en de dagen aftellen tot we weer aan een nieuw ontsnappingsavontuur mogen beginnen!