Patty Brard bij de première van The Lion King

Afgelopen zaterdag mochten Patty Brard en Winston Gerschtanowitz voor de aller-allerlaatste keer Dancing on Ice (SBS6) presenteren. En al die opgekropte spanning kwam er na afloop een béétje ongelukkig uit.

Article continues after the ad

Logisch natuurlijk. De BN'er-danswedstrijd Dancing on Ice, die acteur Tommie Christiaan als grote winnaar kroonde, kreeg nogal... gemixte reacties, to put it mildly. Week na week gingen kijkers helemaal los op de 'partijdige' juryleden. De allerlaatste minuten van de finale waren voor presentatoren Patty en Winston vast een mooi moment om even al die opgebouwde stoom af te blazen. Dat bedankje van Patty kreeg echter een... pikante wending!


Vol op de mond

"Dat je dan denkt: zoen ik links, zoen ik rechts en dan midden op de bek eindigt!", zo blikte Patty gisteren terug op Instagram. In het bijgevoegde filmpje zien we dan ook hoe ze Winston per ongeluk op zijn mond pakt. Gelukkig konden de twee er zelf hartelijk om lachen. Net als Patty's volgers trouwens. Talloze BN'ers liggen in een deuk. "Je t”aime", grapt presentator Viktor Brand. Ook Ellemieke Vermolen, Samantha Steenwijk en Lieke van Lexmond reageren al lachend op Patty's oeps-momentje.

 

Patty en Gordon

Hoewel Dancing on Ice bepaald geen kijkcijferknaller was, mocht Patty toch alvast een ander SBS6-programma opnemen. De afgelopen weken reisde ze samen met Gordon de halve wereld over voor een nieuw reisprogramma. Ze gaan op zoek naar het 'eeuwige leven' en niets gaat ze te ver. "Levend begraven worden, keihard in je gezicht geslagen worden of je laten steken door bijen of bloedzuigers", aldus SBS6 in een persbericht. Nou... dat belooft wat! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na een roerig bestaan in showbizzland met vele ups en downs waarin Patty & Gordon vaak hun heil zochten in feesten, drinken, eten, eigenlijk alles wat God verboden heeft, hebben de twee dan eindelijk het licht gezien. Ze hebben rigoureus het roer omgegooid. Het duo is gezonder en stralender dan ooit tevoren en dat smaakt naar meer! Ze gaan op zoek naar behandelingen over de hele wereld om jong en gezond te blijven. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond en ondergaat de meest bizarre, extreme en lachwekkende schoonheids- en gezondheidsrituelen met maar één doel: als herboren terugkomen. En als het even kan graag jonger en aantrekkelijker dan ooit! Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is te zien vanaf maandag 10 februari bij SBS6. Patty & Gordon gaan in hun nieuwe programma geen uitdaging uit de weg en zijn bereid om alles uit te proberen, ook al zijn de traditionele behandelingen en therapieën in landen als India of Japan soms heel heftig of pijnlijk. Of heel vreemd, maar hoe raar ook: ze gaan ervoor. Voor de volle honderd procent. Zonder morren. Nou ja, zonder morren…. Levend begraven worden, keihard in je gezicht geslagen worden of je laten steken door bijen of bloedzuigers... dat gaat natuurlijk niet helemaal zonder slag of stoot! Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd vanaf maandag 10 februari 2020, 20.30 uur.

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Patty en Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is vanaf maandag 10 februari om 20.30 uur te zien op SBS6.