Familie Meiland

De Meilandjes komen net als vorig jaar met een heuse Chateau Meiland-kerstspecial, maar dit jaar zitten ze niet in Frankrijk, maar in... Zweden! Het lijkt erop dat de fam daar as we speak vertoeft voor opnames, maar veel kijkers vinden het not done om nu te reizen.

Article continues after the ad

In een Insta-Story van Maxime zien we dat ze met haar dochtertje Claire in een vliegtuig zit. "Strakjes zitten we in de sneeuw", horen we haar zeggen. In het programmaschema van SBS6 staat voor december de volgende show op de planning: 'Chateau Meiland viert kerst in Zweden'. Dus... ja, we kunnen wel met zekerheid zeggen dat de fam, inclusief Montana, nu in Zweden zit. En dat zorgt voor de nodige ophef.

Het lijkt erop dat ze naar Zweden zijn vertrokken... 😮🤩

Geplaatst door Shownieuws op Zondag 1 november 2020


'Dit kan echt niet'

Kijkers laten even flink van zich horen in de reacties onder een Facebook-bericht van Shownieuws, hierboven te zien. Velen vinden het echt niet kunnen dat de fam in deze tijden van corona, er komen deze week zelfs nog scherpere maatregelen aan, besluit om te vliegen. Oké, Zweden is geel gebied, maar toch: koning Willem-Alexander ging laatst ook naar geel gebeid en dat werd 'm op zijn zachtst gezegd niet in dank afgenomen, zo betogen de boze Chateau Meiland-kijkers. Hieronder een greep uit de verontwaardigde reacties.


Chateau Meiland-special

SBS6 heeft nog niet gereageerd op de ophef, de fam zelf overigens ook niet. Vooralsnog gaat de tv-special dus gewoon door. Chateau Meiland viert kerst in Zweden is een avondvullende, extra Chateau Meiland-variant en is drie keer te zien. Op 22, 23 en 24 december om precies te zijn!