Will Smith in Men in Black

Na Paramount Plus en HBO Max is het lastig om bij te houden welke streamingdiensten er allemaal zijn in ons kleine landje. Ook Viaplay komt vanaf 1 maart naar Nederland en kaapt gelijk de Formule 1 licentie!

Race naar Viaplay

We zijn hyped voor de gratis te bekijken Formule 1-finale komend weekend, maar alle races zijn volgend jaar op Viaplay te zien. Naast live sportwedstrijden biedt de streamingdienst ook Hollywoodfilms zoals de Men in Black-trilogie en de nieuwe Jumanji-films, verschillende series en zelfs Viaplay Originals aan. 

 

Stream

In maart is de streamingdienst beschikbaar in Nederland. Bij KPN en VodafoneZiggo zit de service als vaste zender in het pakket. Een abonnement op de dienst kost zo’n zestien euro per maand. Voor de ouders leuk om te weten: alle content voor de kiddos bevat Nederlandse dubs. Daaronder vallen een aantal toppers zoals Peppa Big en My Little Pony

Article continues after the ad

NOS

Maar ook de race-fans die geen Viaplay nemen, kunnen een paar wedstrijdjes op de buis meepikken. De NOS zendt namelijk alle Formule 1-races uit die gereden worden in Zandvoort, voor de eerstvolgende drie jaar.

Viaplay is vanaf 1 maart 2022 beschikbaar in Nederland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.