Drive to Survive, Formule 1, Netflix

Kun jij niet meer wachten tot het Grand Prix-seizoen 2021 weer gaat beginnen? Dan moet je nu eens goed opletten! Helaas kunnen we dat seizoen niet eerder laten starten, maar Netflix komt wel voor je als geroepen.

Article continues after the ad

Vanaf 19 maart komt de streamingdienst namelijk met alweer het derde seizoen van Formula 1: Drive To Survive

Het 'rampjaar' 2020

In het tiendelige derde seizoen wordt er vooral gefocust op het onverwachte en opvallende racejaar van 2020. Het jaar waarin Lewis Hamilton natuurlijk record na record op zijn naam heeft gezet, corona om de hoek kwam kijken (waardoor o.a. de Grand Prix van Zandvoort kwam te vervallen) en er een horrorcrash ontstond met Romain Grosjean in de hoofdrol.

Ben je benieuwd? De eerste teaser staat al online!


'Roekeloze' Max

Uiteraard zal onze Nederlandse trots Max Verstappen ook weer veelvuldig in beeld komen. Het is alleen de vraag of hij inmiddels wel blij is met hoe hij wordt afgebeeld door de makers, want daar was na het eerste seizoen totaal geen sprake van. De autocoureur liet toen weten dat hij veel roekelozer overkwam dan hij daadwerkelijk is. "Het is een serie en wat je ook zegt, ze zullen er altijd alles aan doen om er voor te zorgen dat je roekeloos lijkt te zijn. In ieder geval proberen ze ervoor te zorgen dat je personage perfect past in hun verhaal." Lees hier wat hij er nog meer over te zeggen had.

Het derde seizoen van Formula 1: Drive To Survive staat vanaf 19 maart op Netflix.