Floortje blijft hier, corona

Floortje Dessing vliegt normaal gesproken voor haar programma Floortje Naar Het Einde van de Wereld van het ene land naar het andere, maar door het coronavirus is dit nu onmogelijk. Daarom zagen bijna 1 miljoen kijkers voor het eerst hoe het de presentatrice in Nederland verging.

Article continues after the ad

In Floortje Blijft Hier gaat Floortje in Nederland op zoek naar bijzondere en inspirerende verhalen van mensen die afgezonderd leven. Zo bezoekt ze onder andere een gezin op Vuurtoreneiland, een eiland vlakbij Amsterdam, en gaat ze op pad met een schaapherder. Floortje hoopte eerder al dat ze ondanks het verdriet opbeurende en positieve verhalen kon vertellen. En volgens de kijkers is dat doel zeer zeker behaald! "Buiten- of binnenland. Alles wat Floortje aanraakt, is goud", zo laat een fan weten.

Ouders bezoeken

Floortje Dessing is in deze serie ook heel openhartig. Het breekt namelijk het hart van vele kijkers wanneer ze haar ouders bezoekt, maar vanwege het coronavirus op afstand moet blijven. We weten namelijk allemaal nog hoe sterk de band is tussen Floortje en haar ouders, zo bleek wel toen ze de Televizier-Ring won. De kijkers laten via Twitter weten ontroerd te zijn door dit moment. Bekijk hieronder een selectie van die reacties.

Floortje Blijft Hier gemist? Bekijk de aflevering hier terug.