Wat is het toch een prachtig programma: Floortje naar het Einde van de Wereld. Alweer het vierde seizoen ging gisteren van start en dat leverde Dessing direct een kijkcijferrecord op.

Article continues after the ad

2,9 miljoen kijkers

Getuige bovenstaande tweets stemden niet alleen ruim 2,9 miljoen mensen af op Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, de aflevering liet ook niet te wensen over. "Geweldig mooi", "hulde" en "extreem boeiend" regende het complimenten op Twitter. 

Gouden Televizier-Ring

Het is dat Dessing die Gouden Televizier-Ring vorig jaar al in de wacht sleepte, anders zou ze nu zo weer kansmaken op de belangrijkste publieksprijs in televisieland. Vorig jaar sloot Floortje het derde seizoen af met 1,9 miljoen kijkers. Ook veel, maar een stuk minder dan deze knaller van een opening.  

Kijkcijfers

Floortje naar het Einde van de Wereld eindigde als derde in de kijkcijfer top 25 van gisteravond. Ze wist het niet te winnen van het achtuurjournaal en niet van Boer Zoekt Vrouw. Het immens populaire KRO-NCRV handhaafde de cijfers van vorige week: zo'n 3,8 miljoen mensen zagen de tweede aflevering waarin de boeren op date gingen.