Tijl Beckand en Melissa Drost, De Slimste Mens

Oeh la la, speelde er wat tussen Tijl Beckand en Melissa Drost? Kijkers van De Slimste Mens dachten gisteravond wat te zien tussen de twee.

De Lama’s-cabaretier en Goede Tijden Slechte Tijden-actrice kunnen het maar al te goed met elkaar vinden. Melissa, ook het gezicht van de kinderserie Juf Roos, zong speciaal voor presentator Philip Freriks het liedje ‘De Wielen Van De Bus’. “Mijn zoontje die kijkt dit”, liet Tijl weten. “Die is dus verliefd op juf Roos?”, vroeg Philip aan de grappenmaker. Tijl maakte de eerste flirt-move: “Ik hoop het voor hem, want ze is een leuke vrouw in het echt.”

Leeggedronken wijnvoorraad

En zo gingen er vaker opmerkingen over en weer. Bij een vraag over het (rommelige) huishouden van Jan Steen, zei Melissa: “Zoals bij jou thuis, Tijl?” Daar had hij wel wat op terug: “Je overvalt me. Je hebt toch een straatverbod?” Als de presentator vraagt wanneer de actrice ‘haar laatste drinkgelag’ had, antwoordt ze met ‘zojuist’. En daar speelde Tijl met een glimlach weer op in: “Dat klopt, we hebben samen jouw wijnvoorraad gevonden”

Article continues after the ad

‘Flirterig sfeertje’

De kijkers thuis vingen ook een ‘flirterig sfeertje’ op. “Het is maar goed dat er een schot tussen ze staat...”, zei iemand op Twitter.

Geen stelletje

Toch denken wij niet dat het iets tussen Melissa en Tijl gaat worden. De actrice is namelijk heel gelukkig met haar nieuwe vriend, Mr. ‘Koeksister’. Tijl en zijn vriendin Markell verwachten volgende maand hun tweede kindje. De televisiepresentator heeft uit een eerdere relatie ook kinderen: dochters Bente en Fiene.

De aflevering van gisteravond kan je hier terugkijken.

Je ziet De Slimste Mens iedere doordeweekse dag om 20:40 uur op NPO 2.