Fotograaf
BrunoPress
Andre Hazes live in Zomertheater 2020

Het is op zijn zachtst gezegd een bewogen jaar geweest voor André Hazes. En ook met de eindstreep in zicht, heeft de populaire volkszanger weer een tegenvaller te verwerken!

Holland Zingt Hazes

Slecht nieuws voor de fans van André Hazes (junior én senior): de Holland Zingt Hazes-concerten zijn opnieuw uitgesteld. Het eerbetoon aan de in 2004 overleden zanger zou volgend jaar op 12 en 13 maart plaatsvinden in de Ziggo Dome. Een officiële reden voor het uitstel blijft vooralsnog uit, maar het ligt voor de hand dat men er niet gerust op is dat de concertzalen komend voorjaar weer iedereen mogen ontvangen.


Roxeanne Hazes

Alle tickethouders ontvangen uiterlijk op woensdag 16 december bericht van Eventim met de nieuwe data en meer informatie over deze verplaatsing”, zo verklaart concertorganisator MediaLane op de website van Ziggo Dome. Het uitstel is niet alleen een domper voor André Hazes en zijn fans, maar ook voor de andere zangers die op het affiche stonden, zoals Jeroen van der Boom en natuurlijk Roxeanne Hazes.

Article continues after the ad

 


Emotionele hereniging

In Holland Zingt Hazes brengen uiteenlopende artiesten een ode aan het werk van André Hazes, de legendarische vertolker van het Amsterdamse levenslied. De uitverkochte shows trokken tot wel 15.000 bezoekers per avond. Holland Zingt Hazes zorgde eerder al voor een emotionele hereniging tussen broer en zus!