Daisy en Mick in Married at First Sight

Married at First Sight-deelnemers Mick en Daisy kunnen allebei terugblikken op een... heftige tijd in de show. Hun huwelijk klapte al vrij snel en dat leverde veel ongemakkelijke momentjes op. Fast forward naar nu en Mick zit in een veel betere flow én heeft zelfs iemand op het oog!

Article continues after the ad

Wil je meer openhartige MAFS-verhalen? Wij spraken Lars over het contact met ex Lizzy en belden met Rein, die de scheiding van Danny enorm pijnlijk vond.


RTL Boulevard sprak een aantal spraakmakende MAFS-kandidaten, waaronder Mick en ook Daisy, die nog even terugblikten op hun, euh, 'bijzondere' tijd samen. Maar nog mooier: Mick denkt er serieus over na om te gaan daten met een dame waar 'ie zijn oog op liet vallen.

Mick aan het daten

"Ik heb nog wel iemand op het oog", aldus de Amsterdammer, die de verwachtingen meteen ook weer een beetje tempert. "Het is echt nog heel pril." Mick wil er voor gaan! "Ik denk dat ik het een kans ga geven. Hopelijk komt het van beide kanten. Maar we hebben elkaar nog niet gezien."

Hebben Mick en Daisy ruzie?

Even terug naar het verbroken huwelijk. Mick en Daisy sloten hun tv-avontuur niet bepaald vrolijk af. Vooral bij Daisy zat nog veel frustratie: ze had zelfs het idee dat ze het liefdesexperiment niet écht kon ervaren omdat Mick volgens haar totaal niet openstond. "Ik zie wel terug dat ik met niet heb kunnen herpakken. Mijn teleurstelling was gewoon hartstikke groot", legde Daisy uit aan Boulevard.


De twee gingen gelukkig niet met gillende ruzie uit elkaar - ook al leek dat misschien een beetje zo. "Ik heb contact opgenomen met Mick, ik ben langs geweest om erover te praten." Mick: "ze heeft aangegeven: het was niet fair hoe ik me naar jou heb gedragen. Dat deed mij wel goed." Nou, dan hebben we toch nog een soort van happy ending te pakken! Dat is - zo hebben we bij Lars en Lizzy kunnen zien - niet voor iedereen weggelegd.