Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Honderdduizenden kijkers zitten vanavond vast weer klaar voor een nieuwe sappige aflevering van Married At First Sight op RTL 4. Vooral de veelbesproken Chantal en haar hubby Henk zorgen voor de nodige ophef. Ook vanavond komt iedereen weer heerlijk aan zijn trekken want het prille huwelijk van 'Henkie en Wenkie' loopt niet bepaald op rolletjes!

Article continues after the ad

Gisterenavond kreeg 'Sjetal' nog ruzie met een cactus en vorige week zorgde ze voor hilariteit met déze hilarische opmerking. Kortom: we krijgen niet genoeg van deze Married At First Sight-kandidate. Vanavond zien we hoe het qua communicatie een beetje spaak loopt tussen haar en Henk, die genieten van een honeymoon in Turkije. 

Miscommunicatie

We beginnen nu een beetje te snappen waarom Henk en Chantal waarschijnlijk géén setje meer vormen. Goede communicatie is de basis van elk goed huwelijk. Als je elkaar niet kunt verstaan, lopen irritaties natuurlijk al snel op. "Soms versta ik Henk ook echt slecht", zegt Chantal in een preview voor de aflevering van vanavond. "Hij praat én heel zacht. En ook wel echt met een accent." 

Wat zeggie?

Een duivels dilemma voor Chantal. Moet ze nu zeggen dat ze er geen klap van verstaat, of de lieve vrede bewaren en ja-knikken? Hmmm.... Lastig! Ze gaat voor de lieve optie. "Ik kan echt niet weer zeggen: 'wat zeg je?' Dan doe ik op de gok maar een beetje zo (ze knikt, red.). Omdat ik dan niets steeds wil zeggen: 'ik versta je niet'."