Erica en Martien Meiland

Wat goééééd! De Meilandjes hebben weer een nieuwe reden om te wijnen: het lijkt erop dat ze hun Franse B&B-kasteel Chateau Marillaux nu eindelijk kunnen verkopen.

Article continues after the ad

Volgens Martien Meiland is er een Nederlandse koper, zo maakt hij bekend in De Telegraaf. Deze man hoef het alleen nog financieel rond te krijgen, wat... nou ja, toch wel het allerbelangrijkste van het hele verhaal is.

Volop belangstelling

"Er is een Nederlandse mijnheer geweest met een speciaal document om naar Frankrijk te mogen reizen", aldus Martien. "Die is dus wel heel erg serieus geïnteresseerd. Hij heeft een bezichtiging gehad en als hij het financieel allemaal rond krijgt, is het dus verkocht." Mocht het met deze man niet lukken, is dat niet eens zo heel erg. "En anders zijn er nog twee opties. Dus ja, er is volop belangstelling."

Wat een gedoe!

De verkoop van het kasteel had nogal wat voeten in de aarde. Zo moest de fam al eens in vraagprijs dalen toen ze het maar niet konden verkopen, iets waar dochter Maxime het dan weer niet mee eens was. Momenteel hebben de Meilandjes overigens ook wat problemen met hun nieuwe woning in Hengelo. Er ontstond een geschil met de gemeente, die de Meilandjes erop wees dat ze er misschien helemaal niet mogen wonen. Euhm... misschien nog maar even wachten met dat kasteel verkopen, Martien?

Kerst met de familie Meiland

TV-kijkend Nederland moet de reality-fam nu al weken missen, maar daar komt vanavond verandering in! De Meilandjes zijn drie dagen lang op SBS 6 te zien met een kerstspecial. Ze reisden af naar Zweeds Lapland en daar kwam Erica's grote droom uit!

Kerst met de familie Meiland

Kerst met de familie Meiland is te zien op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en een dubbele aflevering op donderdag 24 december bij SBS6 en op Kijk.nl. De afleveringen beginnen om 20:30 uur.