René le Blanc

Een grote droom van zanger René le Blanc gaat voorlopig niet door. De realityster uit SBS6-serie Ik Geloof In Mij wilde zijn tv-job serieus uitbreiden met een eigen realityserie, maar dat kan hij - voor nu - vergeten.

Article continues after the ad

"Ik Geloof In Mij werd al de René Le Blanc-show genoemd", geeft 'Dutch Engelbert' René aan in de Weekend. Hij sprak eerder met een aantal productiemaatschappijen. "Die zeiden: ‘Goh René, zou je er voor openstaan om te praten over een realityserie die alleen gaat over jouw leven?’ Dus daar gaan we nu naar kijken."

Realityserie gaat niet door

De veelbesproken René zag het helemaal zitten, maar helaas: die eigen reallifesoap blijft voorlopig alleen bij een droom. "Er is sprake van geweest, maar die serie staat nu in de ijskast", onthult hij.

René in Ik Geloof In Mij

Het is natuurlijk ook weer niet zo dat alles van zo'n show af hangt. Eigenlijk heeft René het ook nu al lekker druk. "Dus we hebben gezegd: eerst weer Ik Geloof In Mij en dan kijken we wat er gaat gebeuren in de toekomst." Want ja: uiteraard komt Dutch Engelbert terug in het nieuwe seizoen van de serie die 'm na jaren ploeteren een BN'er maakte. En we hoeven niet zo lang meer te wachten op nieuwe afleveringen!

Het nieuwe seizoen van Ik Geloof In Mij gaat op zaterdag 14 augustus van start op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.