Een tijdje geleden liet ex-huishoudster van Chateau Meiland, Nadège Coffinet, nog weten dat ze de draad weer kon oppakken na haar vertrek bij het kasteel. Ze had op een gegeven moment zelfs vier baantjes. Nu gaat het niet meer zo goed; ze heeft géén werk meer...

Article continues after the ad

"Ik heb nu zelfs vier verschillende banen, allemaal voor een paar uur per dag", vertelde de Française eerder nog. "Ik ga van de ene naar de andere. De laatste die erbij kwam, is bij een pizzabakker. Geen restaurant, maar een kiosk. Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s." As we speak is ze deze vier baantjes alweer kwijt, zo onthult ze aan Shownieuws.

Geen werk meer

Helaas moet Nadège weer op zoek naar nieuw werk. De baantjes die ze tot voor kort had, zijn nu allemaal weer verdwenen. "Nadège zegt tegen Shownieuws dat het allemaal tijdelijke contracten waren via het uitzendbureau en dat er momenteel helemaal geen werk meer is voor haar", zo schrijft het showbizzprogramma.

Nadège en de Meilandjes

En de laatste maanden kreeg de Française toch al het nodige te verwerken. Intieme details over haar... euhm... 'amoureuze' leven kwamen in de openbaarheid via Martien Meilands sensationele biografie. Nadège reageerde woest. "Waarom staat er in het boek dat ik een relatie heb gehad met een getrouwde Turkse man? Het is niet aan hem om dat naar buiten te brengen. Dat is mijn privéleven. Niemand hoeft zich ermee te bemoeien wat ik in mijn persoonlijke leven doe of heb gedaan. We hebben het over een verhaal dat twintig jaar geleden is gebeurd.

Nadège in Chateau Meiland

Nadège is dan wel weg uit het Chateau; de fam gaat natuurlijk gewoon door. De kerstspecials van Chateau Meiland zijn op 22, 23 en 24 december te zien op SBS6. Op kerstavond zie je zelfs een dubbele aflevering!