Sex and the City

Nou, die Sex and the City-rebootserie wordt er ook niet gezelliger op! Sarah Jessica Parker verklapte al dat corona een rol gaat spelen en nu weten we ook op wat voor manier Kim Cattralls 'Samantha' uit de serie wordt geschreven.

Article continues after the ad

De geruchtenmolen perst er al jaren verhalen uit over de vermeende, alsmaar voortslepende fittie tussen Kim en Sarah. Toen HBO bekendmaakte dat Kims personage Samantha niet in de rebootserie zit, en een flinke paycheck misloopt, dacht iedereen natuurlijk meteen aan die geruchten. maar hoe gaan de makers Samantha's afwezigheid verklaren? Nou, ze heeft ruzie met Carrie!

'Mensen komen en gaan'

"Mensen komen en gaan, net als in het echte leven", legt Casey Bloys, Chief Content Officer bij HBO Max, uit aan TVLine. "Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan."

'Eerlijk verhaal'

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zijn er dus nog wel bij en spelen nog steeds Carrie, Miranda en Charlotte. "Ze proberen een eerlijk verhaal te vertellen over 50-jarige vrouwen in New York”, aldus Casey. "Het zou ook een beetje natuurlijk moeten aanvoelen. Vrienden die je op je dertigste had, zijn er soms niet meer als je vijftig bent." Zou Caitlyn Jenner de nieuwe vierde vriendin worden?


De opnames voor de tien afleveringen van de HBO Max-serie gaan ergens in dit voorjaar van start.