RTL Boulevard 08-12

Afgelopen zondag vertelde Formule 1-specialist Robert Doornbos aan tafel bij Humberto dat hij niet in zee gaat met de nieuwe streamingsdienst Viaplay, vanaf maart 2022 in Nederland te zien. Bij RTL Boulevard reageerde Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay, waar Robert vervolgens, live in de uitzending, óók weer op reageerde.

'Geen respect'

Robert vertelde zondag bij Humberto dat hij wel een gesprek heeft gehad, maar 'geen respect proefde' van Viaplay en dat 'ze hem niet wilden hebben'. Vandaag was er een perspresentatie van Viaplay, waar RTL Boulevard Marco Zwaneveld om een reactie vroeg. "Op het moment dat ik met Robert in gesprek was, waren we nog niet zo ver om hem in het systeem van de analisten te krijgen. Hij heeft besloten om diezelfde middag naar buiten te brengen dat hij niet welkom was, maar dat was niet onze keuze, dat is zijn eigen keuze geweest", zo vertelt Marco. Als het aan hem ligt, is Robert dan ook 'nu niet meer' welkom.

 

Voorstel

Vervolgens hing Robert live aan de telefoon, die "schrikt van deze reactie van Marco". Volgens Robert had Marco hem verteld dat hij in een team van analisten zou gaan werken, wat Robert wel aanstond. Robert wachtte volgens eigen zeggen op een voorstel, toen hij hoorde van Tom Coronel dat hij wél een voorstel had gekregen. "Toen kreeg ik Marco aan de lijn en zei ik: ik heb geen voorstel gekregen. En toen zei hij: nee, je zit niet bij de vaste analisten. Daar schrok ik van." Viaplay wilde Robert wel uitnodigen als gast, maar daar bedankt Robert voor. "En nu zegt Marco dat ik niet meer welkom ben." Al zou Robert zelf nog wel openstaan voor onderhandeling: "Geef mij dezelfde deal als Tom (Coronel) en Giedo (van der Garde), dan vind ik het helemaal goed." Briget en Luuk sporen Robert aan om tóch nog even een belletje te plegen met Marco. "Ik zou het gewoon nog een keertje proberen", sluit Bridget af. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Article continues after the ad

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.