Een nieuwe rel in Hilversum is geboren! Gordon zei donderdag in De Wereld Draait Door dat hij AD-recensent Angela de Jong een “vervelende vrouw” vond die “teveel op de man speelt” met haar tv-columns. De Jong slaat keihard terug in Jinek.

Article continues after the ad

Eva Jinek nodigde De Jong gisteren uit om over Gordons verwijten te praten. Die zei in DWDD dat de recensente véél te persoonlijk schrijft. Over Humberto Tan bijvoorbeeld, die volgens Gordon zijn baan mede door De Jong verloor. Tot op de dag van vandaag kan Tan niet kijken naar zijn opvolger.
 

Nou, De Jong bleek niet echt onder de indruk van Gordons tirade. Ze bedankt hem zelfs voor de complimenten, reageert ze. “Ik denk dat als Gordon heel tevreden zou zijn over mijn werk, ik mijn werk niet goed doe.”
 

 

Nog een fittie?

Overigens was dit niet de enige mediarel die De Jong besprak in Jinek. Zo liet ze voorafgaand aan de nieuwe SBS6-showrubriek 6Inside (die tot nu toe bar weinig kijkers trekt) weten dat de makers haar als presentator wilde, naast Jan Versteegh en Albert Verlinde. Niet waar, zei SBS6 eergisteren. Huh? De hoofdredacteur van het AD reageert als volgt:

 

Bullshit

Wie spreekt hier nu de waarheid? De Jong natuurlijk, zo zegt ze zelf. Wat voor belang zou ze hebben bij liegen? En hoe is dit misverstand ontstaan? “Heb je gezien wat ik over SBS6’s nieuwste programma DanceSing schreef?”, zegt ze tegen Jinek. Nou, dat was nogal negatief. Slaat SBS6 dus terug met een leugen? Smerige spelletjes, daar in Hilversum…