First Dates

Kijkers van First Dates zaten dinsdagavond tandenknarsend op de bank. De date tussen Thomas en Chloë was zó ongemakkelijk dat de neutrale toeschouwer bijna zat te huilen op de bank.

Supermarktmedewerker Thomas was nogal onder de indruk van studente Chloë. Dit betekende helaas dat er geen zinnig woord met hem te wisselen viel.

Article continues after the ad

Chloë was het zelf ook opgevallen: “Het viel wel vaak stil… Maar ik probeer er gewoon altijd wat van te maken!” Thomas zat verzenuwd aan tafel, beantwoordde vragen, maar leek ineens geen normaal gesprek meer te kunnen voeren. “Ja, ik weet niet of het aan de setting ligt, maar het voelt toch niet helemaal ontspannen, ofzo.”

Chloë moedigde hem nog aan door te zeggen dat stiltes ook niet altijd slecht zijn. “Nee, dat is ook zo”, zei Thomas, “Dan is er tijd om na te denken.” Ondanks alle tijd om na te denken kwam er vervolgens helaas niet veel meer uit de verkoper.

Tegen de camera was Thomas iets openhartiger. “Vanaf de eerste indruk ging het al stroef. Ik denk dat het niet meer te herstellen is. Het klink heel triest, maar ja.”

Chloë gaf meteen aan dat de romantische klik er niet echt was en Thomas legde uit waardoor hij dichtsloeg als een oester. “Toen ik je zag dacht ik ‘wat een knappe meid’. Daar blijf je toch een beetje mee bezig, dus kon ik niet echt ín het gesprek zijn.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Zijn date begreep het allemaal wel maar gaf Thomas nog een paar tips voor op zijn volgende date. “Laat het gewoon lekker gaan. Die zenuwen helpen je niet verder. Als er wat in je opkomt gewoon vragen; dan blijft het gesprek lekker aan de gang.”

 

First Dates

Ook het nieuwe seizoen van First Dates levert weer heel wat spraakmakende afspraakjes op. Daarnaast was maître Sergio recent te gast in Boerderij van Dorst waar kijkers kennismaakten met een heel andere kant van de bekende Nederlander.

Omdat Sergio binnenkort op theatertour gaat, is hij over een tijdje helaas niet meer te zien in First Dates. Hopelijk is zijn afscheid niet definitief!