Update: De aflevering van First Dates betreft een herhaling van 2 jaar geleden. In het originele bericht was dit niet vermeld waardoor het misverstand ontstond dat het een nieuwe aflevering was.

Origineel bericht: Misschien zegt de naam 'Milly' je helemaal niets, maar in de liefde wil het nog niet zo vlotten bij deze dame. Eerder deed ze mee aan Married at First Sight, waar haar huwelijk met Joost net niet slaagde, binnenkort is ze te zien in Second Chance en vanavond dook ze ineens op in First Dates... maar ook hier ging ze weer met lege handen naar huis.

Article continues after the ad

De kijkers van First Dates zagen vanavond (voor een groot aantal) een bekend gezicht het restaurant in lopen. Milly, die eerder te zien was in Married at First Sight, ging op blind date. Al vond ze dat wel verschrikkelijk "Ik heb gisteren en vandaag de hele tijd gedacht: ik ga niet." Wij vermoeden dat blind daten wel een stuk minder eng is dan blind trouwen. Maar gelukkig kon haar date Sam zich er wel in vinden. "Ik heb gewoon niet geslapen." 

Geen tweede date

Maar hoewel ze elkaar daar nog wel wisten te vinden, gold dat voor Milly op het einde niet. "Als het een iets zelfverzekerdere jongen was geweest, dan had ik er misschien wel meer potentie in gezien. Ik weet alleen niet of ik hem fysiek aantrekkelijk genoeg vind om die connectie echt mee te maken, maar dan had ik er wel meer een klik mee gehad." Kijkers snapte die keuze wel, al waren er wel reacties over de oprechtheid van Milly. 

Nog een kans

Gelukkig voor Milly is er geen hand, maar een land vol mannen. Eind 2019 kwam namelijk naar buiten dat er drie Married At First Sight-kandidaten een tweede kans krijgen én daar hoort zij bij. Zouden haar volgende dates minder zenuwslopend zijn? Dat gaan we (dit keer op Videoland) zien. Bekijk hier de aflevering van First Dates terug.