Met een opgefriste jury én eindelijk de toevoeging van jongens aan het programma is Holland’s Next Top Model begin september aan het tiende seizoen begonnen. Week na week vloog de ene na de andere mannelijke of vrouwelijke diva uit de race, nu zijn de vier finalisten bekend!

Article continues after the ad

Er staat behoorlijk wat op het spel, de winnaar of winnares van deze tiende editie kan namelijk niet alleen een contract bij VDM Model Management en een shoot in ELLE binnenslepen, diegene wordt het make-upgezicht van HEMA Beauty in de voorjaarscampagne van 2018.

Dit zijn de overgebleven vier kanshebbers:

Latanya

Latanya (17 jaar) woont samen met haar moeder en zus in Capelle aan den IJssel. Ze volgt een opleiding tot bedrijfsadministrateur en werkt als caissière bij de Albert Heijn. Ze heeft al eens een show gelopen, maar zegt dat haar fitting voor de show beter had kunnen gaan: ze viel flauw toen ze de designer ontmoette! Latanya doet mee aan HNTM omdat ze andere donkere meiden ook wil aanzetten tot modellenwerk.

Montell

Montell (19 jaar) woont nog thuis en studeert aan het CIOS in Arnhem. Later wil hij sportleraar worden voor moeilijk opvoedbare kinderen. Montell is zich erg bewust van zijn bijzondere uiterlijk en is erg zelfverzekerd. Hij heeft al wat modellenwerk gedaan, voornamelijk voor streetwear kledingmerken.

Ritse

Ritse (17 jaar) woont bij zijn ouders in de Friese plaats Balk. Hij heeft één fotoshoot op zijn naam staan, maar weet naar eigen zeggen verder niet wat de modellenwereld inhoudt. Hij houdt van skaten.

Sanne

Sanne (17 jaar) uit Capelle aan den IJssel volgt de opleiding Travel & Hospitality. Wel denkt ze al langer na over een carrière als model en is ze vaak gescout. Ze kreeg de pas echt te pakken toen ze meedeed aan een missverkiezing. HNTM lijkt haar de ultieme kans om ervaring op te doen en zichzelf op de kaart te zetten.

Welke van deze vier toppers er uiteindelijk met de kroon van dit jaar vandoor weet te gaan zie je aanstaande maandag (30 oktober) om 20:30 uur op RTL 5! De aflevering van gisteren is terug te kijken via RTL XL.