Amazon Prime Store

Amazon Prime Video is al een tijd actief in Nederland en heeft een prima selectie series en films, die je voor een maandelijks bedrag kunt kijken. Amazon heeft nu ook de Nederlandse versie van de Amazon Prime Store geopend, waar je de nieuwste films kunt huren en kopen!

Qua aanbod is Amazon Prime Video nog niet zo groot als Netflix en Disney+, maar de lage abonnementskosten en de geweldige series en films maken een hoop goed! Prime Video biedt echter niet de nieuwste films aan; daarvoor is de Amazon Prime Store bedoeld. Via het platform huur of koop je recente blockbusters als Frozen II, Star Wars: The Rise Of Skywalker en 1917.

Het leuk aan Amazon Prime Store is dat er ook veel aandacht voor Nederlandse films. Onze Jongens In Miami kun je er al vinden, net als Penoza: The Final Chapter.

Article continues after the ad

Amazon Prime Store Nederland

Als je een film huurt (voor €2,99 tot €4,99) is het de bedoeling dat je ‘m binnen een maand start, en vervolgens binnen 48 uur afkijkt. Als je een film koopt kun je er natuurlijk naar kijken wanneer je wilt!

Veel films zijn via andere streamingplatformen al wel te zien, maar het voordeel van de Amazon Prime Store is dat je éénmalig een paar euro aftikt voor een recente film, zonder dat je meteen een abo afsluit (een mens kan ook te veel streamingdiensten hebben). De Prime Store beweegt zich meer in het vaarwater van iTunes en Pathé Thuis, en moet gezien worden als aanvulling op Amazon Prime Video.

Het hele aanbod van de nieuwe dienst vind je hier!