Cher heeft een rol te pakken in Mamma Mia! Here we go Again. De 71-jarige zangeres en actrice onthulde op Twitter verder niet welk personage ze speelt.

Article continues after the ad

Volgens Daily Mail zal Cher te zien zijn in twee nummers en dansroutines in de vervolgfilm van Mamma Mia! uit 2008. Naar verluidt is de zangeres momenteel in Londen druk bezig met het oefenen van haar dansscènes.

Oscar

Cher was in 2010 voor het laatst te zien in de film Burlesque, waarin ze ook danste en zong. Daarvoor speelde ze in onder meer Mermaids, The Witches of Eastwick en Moonstruck. Voor haar rol in die laatste film ontving ze in 1988 een Oscar voor beste actrice. Daarnaast scoorde de zangeres hits met If I Could Turn Back Time en Believe. Ze is de enige vrouwelijke artiest die een nummer één-hit wist te scoren in elk decennium sinds de jaren zestig.

Vervolg

Mamma Mia! Here we go Again is een vervolg op Mamma Mia! waarin onder anderen Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Julie Waters, Amanda Seyfried en Dominic Cooper spelen. Ze hebben ook allemaal getekend voor het tweede deel.