André en kleine Dré

Het weekend begint - ondanks alle ophef van deze week - toch goed voor André Hazes. De zanger is namelijk weer herenigd met zijn zoontje Dré, zo is te zien op zijn Instagram.

Article continues after the ad

Ook het management bevestigt aan RTL Boulevard dat de twee elkaar weer hebben gezien! 

Geen contact

André luchtte gisteren bij Aran Bade zijn hart en in dat statement gaf hij onder meer aan dat er helemaal geen contact meer was tussen hem en Monique en de 4-jarige Dré. "Het is wel logisch", reageerde hij op het feit dat Monique hem even niet kon luchten of zien. "Maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoontje zien." Dat laatste lijkt inmiddels toch weer de goede kant op te gaan! 

Piemelpraat met de kleine Dré

Op zijn Instagram Stories dook namelijk zojuist een video op waarin te zien is dat hij met zijn zoon en een onbekend persoon aan het kleien is geslagen. "We gaan een piemel maken, een kleipiemel. Je moet je eigen piemel kleien", horen we de andere persoon zeggen. Als kleine Dré vervolgens met een klein stukje klei duidelijk wil maken dat het zijn geslachtsdeel is, schiet André keihard in de lach. "Kijk dan!" Zo kan er deze dagen gelukkig toch nog ergens om gelachen worden! 

Drukke dagen 

En dat is maar goed ook, want het zijn namelijk behoorlijk roerige dagen geweest voor zowel André, Monique, Dré als de hele familie. Nadat twee dagen geleden duidelijk werd dat het stel uit elkaar is, is er zogezegd een mediabom ontploft: van een reactie van Monique, een reactie van André tot zelfs een statement van de moeder van Monique en niemand minder dan Bridget Maasland. En zo zal het vast nog even onrustig blijven in Huize Hazes en daarbuiten... 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: