Fidan en Renze, De VoorAvond

 

De Vooravond is niet meer en dat laat zijn sporen na op de presentatoren. Waar het natuurlijk nooit leuk is als een tv-programma stopt, zeker niet als je de presentator ervan bent, was het voor Fidan Ekiz en Renze Klamer een klap in het gezicht. Ze waren geschokt, verdrietig en boos over hoe de stekker uit hun programma werd getrokken.

Fidan en Renze zeiden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala tegen RTL Boulevard dat ze toch met plezier terugkijken op hun show. Fidan zegt: “In eerste instantie ben je verdrietig.. geschokt, vervolgens ben je boos. Dan denk je echt: … dat zal ik maar niet vertellen.”

Article continues after the ad

Niet bitter

We kunnen ons wel voorstellen wat er op die puntjes hoort. Inmiddels gaat het wel weer beter met de twee, want ze krijgen veel lieve reacties. Bovendien is Renze zich erg bewust dat je geen cynisch mens moet worden. Hij is eerder een magisch mens geworden, want hij kwam uit de zwevende doos van Hans Klok:

Geen urgentie

Niet verbitteren, dat is een goede insteek. BNNVARA was keihard toen het De Vooravond uit de tv-gids schrapte. De 'urgentie' miste. Heeft het dat wel gevonden in Khalid & Sophie? Inmiddels zijn Sophie Hilbrand en Khalid Kasem namelijk op het tijdstip van De Vooravond te zien met die nieuwe talkshow. 

Er gaan geruchten dat Khalid er nu al mee gaat stoppen. De vraag is bovendien of we niet te veel talkshows hebben in Nederland. Volgens levende talkshowlegende Sonja Barend gaat de verrassing er dan vanaf.

Khalid & Sophie is elke werkdag om 19:00 uur op NPO1.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.