Fidan Ekiz in Lindas Wintermaand

Fidan Ekiz vindt dat Beau van Erven Dorens het lekker mag uitzoeken! De presentator zei een tijdje terug dat hij presentatoren zoals Fidan 'ongepast en ijdel' vindt omdat ze in hun shows ook een mening geven. In Linda's Wintermaand slaat Fidan terug naar Beau en anderen die net zo denken.

Article continues after the ad

Fidan liet eerder al weten dat Beau's uitspraken niet zoveel met haar doen. Haar eigen mening laten doorschemeren in De Vooravond, bijvoorbeeld over het proces-Wilders; dat is gewoon haar stijl. Linda confronteerde Fidan gisteren in Linda's Wintermaand nog even met die mening van Beau. Volgens haar valt het allemaal wel mee. "De dingen die ik zeg veroorzaken ophef, waardoor het lijkt alsof ik de hele tijd mijn mening geef, wat dus niet zo is."

Zoek het uit!

Fidan kreeg persoonlijke bijval van talkshowlegende Sonja Barend, die haar support in het uiten van je mening, ook al ben je de talkshowpresentator. "Dat was steun in een moment dat half Nederland over me heen viel. Dan denk ik: als Sonja achter me staat, dan mag de rest het uitzoeken en Beau ook."

'Naïef'

De uitspraken van Beau zette wel kwaad bloed bij Fidan. "Je doet dit niet ijdeltuiterij. Sorry, daar maak ik me dan ook zo kwaad over. Dan denk ik: ben je nou naïef? Wat is het nou?" Daarom, een advies aan Beau: "Bel me op, vraag me hoe het zit, dan kan ik jou vertellen dat het alles behalve ijdeltuiterij is."

Sonja en Fidan

Sonja Barend is hét grote voorbeeld voor Fidan. "I adore her, ook omdat ze geen blad voor de mond neemt. Ze was onlangs nog op tv en toen dacht ik: jemig, wat is ze nog zo helder, scherp, recalcitrant, een beetje brutaal, elegant, mooi ook. Ik vind haar geweldig."