Ferry Doedens, GTST

Ferry Doedens zit na zijn ontslag bij GTST even flink in een dip. De acteur wilde vorige week al niet reageren op camera, maar nu heeft hij zich helemaal teruggetrokken.

Article continues after the ad

Op Instagram laat hij bij een prachtig kiekje bij de bergen weten Nederland te hebben verruild voor het buitenland. "Wakker worden in Zwitserland. Even een weekje niks en tot rust komen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wakker worden in Zwitserland 🇨🇭even een weekje niks en tot rust komen.

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

 

Hart onder de riem

Zijn volgers steken hem na het hele debacle van vorige week opnieuw een hart onder de riem. Goede Tijden, Zomer Tijden-presentatrice Froukje de Both wenst hem het beste: "Enjoy lieve Ferry!", schrijft ze als reactie onder zijn foto. Ook zijn er reacties van zijn collega's Vincent Visser (die ook al de soap verlaat), Bertrie Wierenga en Leco van Zadelhoff.

Niet in de koude kleren

Vorige week liet de ontslagen Ferry (die wel nog tot november aan de slag moet) al weten dat het niet goed met hem ging. "De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest." Wij wensen hem daarom maar alle rust die hij nu kan krijgen (als hij maar 1,5 meter afstand houdt).