Ferry Doedens

Na een korte mediastop is Ferry Doedens weer klaar voor de spotlights! De acteur brengt een nieuwe single uit en is te gast in de talkshow van Eva Jinek. De acteur is naar eigen zeggen “hard gevallen.”

Doedens werd eerder dit jaar weggebonjourd bij Goede Tijden, Slechte Tijden omdat hij zich herhaaldelijk niet aan het coronaprotocol hield. Daarna plaatste hij filmpjes online waarin mensen konden zien hoe hij zijn kleine Ferry wurgde in de wasbak.

Article continues after the ad

In een interview met het AD meldt Doedens: “Ik ben zo hard gevallen, maar ik kan wel zeggen dat ik leef. Zo voelt het echt.” De zanger heeft “een roerige periode achter de rug. Er is echt genoeg gebeurd het afgelopen jaar. Het was vrij intens, een soort rollercoaster."

Ferry Doedens werd het bekendst als Lucas Sanders in GTST, maar hij speelde óók de hoofdrol in musicals als Wicked, Grease en The Bodyguard. Daarnaast deed hij ook mee aan Idols IV en maakte hij jaren geleden een paar singles… Een zangcarrière komt dus niet helemaal uit de lucht vallen.

Ferry is back!

Naast zijn nieuwe muzikale avontuur is Doedens in gesprek met een tv-zender om in de toekomst misschien weer een programma te doen, maar daar kan hij nog niet veel over zeggen. In Jinek, vanaf 22:06 uur, vertelt hij vanavond meer over zijn roerige jaar.