Fotograaf
BrunoPress
Ferry Doedens uit GTST Goede Tijden Slechte Tijden

Het is alweer een tijdje geleden dat we Ferry Doedens in actie zagen als Lucas Sanders. Maar de GTST-acteur droomt nog altijd van een comeback in de onverwoestbare soapklassieker.

Gisteren kwam de nieuwe single van Ferry Doedens uit, genaamd ‘Niemand Zoals Jij’. RTL Boulevard zocht de voormalige soapster daarom op om te vragen hoe het nu met hem gaat. Toen zijn voormalige rol in GTST ter sprake kwam, verklapte Doedens: “Het voelt nog steeds alsof het een onderdeel van me is. Het lijkt me hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen, daar zal ik eerlijk in zijn.
 

OnlyFans

Ferry Doedens nam vorig jaar afscheid van GTST nadat er volgens EndemolShine ‘een lastige werkrelatie’ was ontstaan. Enkele maanden later kwam de acteur in opspraak toen bleek dat hij actief was op OnlyFans. “Natuurlijk word ik nog wel eens wakker, ook in paniek, dat ik denk: ‘Oh Ferry, wat heb je gedaan?’. Maar de meeste mensen zien gelukkig ook nog dat ik meer ben dan dat”, vertelt Doedens nu over zijn activiteiten op het erotisch getinte internetplatform.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Comeback

Mediadeskundige Rob Goossens sluit een comeback van Ferry Doedens in GTST echter zo goed als uit. “Hij is heel lang vaak zijn afspraken niet nagekomen met de makers en zijn OnlyFans-carrière helpt ook niet mee. Dat past totaal niet bij het familiaire karakter van Goede Tijden”, vertelde hij in RTL Boulevard. “Het kan altijd (…), maar ik denk niet de komende dertig jaar.”