Ferri Somogyi

GTST-icoon Ferri Somogyi vindt het "een beetje sneu" dat het nieuws rondom Ferry Doedens' tijdelijke 'ban' van de set zo groot is geworden.

Article continues after the ad

Ferry (Doedens, niet Somogyi) mag de komende tijd niet op de GTST-set komen nadat hij alle coronaregels aan zijn laars lapte. Omdat hij 'acht weken lang met iedereen had geknuffeld' brengt hij natuurlijk zijn collega's in (mogelijk) gevaar. Collega's die zich volop aan het voorbereiden waren op aangepaste scripts en situaties vanwege het coronavirus. Daarnaast is het ook een slecht signaal voor mensen die tegen Ferry opkijken. Zelf reageerde hij nogal geïrriteerd, maar wat vindt zijn naamgenoot er eigenlijk van?

'Heel groot geworden'

"Ik snap dat er maatregelen zijn. Daar ontkom je niet aan. Dat weet hij zelf ook wel", zo vertelde de Rik de Jong-acteur gisteren in RTL Boulevard. Toch vindt hij de media-aandacht in de richting van zijn collega blijkbaar een beetje jammer. "Het is allemaal heel groot geworden en dat vind ik wel een beetje sneu. Maar goed, de maatregelen zijn correct, dat weet hij ook. Dat weten we allemaal."

Ferry Doedens


Begrip

Everon Jackson Hooi (Bing) snapt het besluit van GTST. "We moeten ons allemaal aan de regels houden, dus ook Fer." Creatief producent Rohan Gottschalk benadrukt nog maar eens dat het bovenal om de gezondheid gaat. Die zou mogelijk in het geding komen wanneer Ferry de set op zou wandelen. "De gezondheid van ons allemaal staat voorop en daar hebben we richtlijnen voor opgesteld. Daar moeten we ons allemaal aan houden."

Het nieuwe seizoen van GTST begint op 31 augustus weer.