Ferri Somogyi, opluchting

GTST-ster Ferri Somogyi en zijn vriendin Noëlle zijn door het dolle heen: hun pasgeboren tweeling is weer thuis! Lux en Imre moesten vanwege het RS-virus en voor Imre óók het rhinovirus langere tijd in het ziekenhuis verblijven, maar ze zijn nu officieel ontslagen. 

Article continues after the ad

Op Instagram deelt de GTST-acteur het blije nieuws.

Happy family

"We zijn weer compleet", schrijft hij bij een innig kiekje van zijn gezinnetje inclusief dochtertje Véda. "Onze zoontjes Imre en Lux lagen weken in het ziekenhuis, Imre pakte ook nog de IC mee en met twee virussen (RS en Rhino) en een longontsteking. Zenuwslopende weken, maar ze hebben het gered." 

Dankbaar voor alles

De acteur, die soms nog wel wat moeite heeft om zijn twee kleintjes uit elkaar te houden, is dankbaar voor alle steun die hij tijdens deze heftige tijd ontving. "Grote dank voor ziekenhuis Ter Gooi en de IC-afdeling van het Wilhelmina Ziekenhuis. En dank voor alle steun en lieve reacties. Cheers", schrijft de trotse vader tot slot.


Steunbetuigingen

Uiteraard kan hij ook nu weer rekenen op heel wat lieve reacties. "Wat fijn schat", schrijft zijn voormalig tv-dochter Robin Martens, die overigens zelf ook bijna moeder wordt, onder zijn Instagram-foto. Ook krijgt Ferri steun van onder meer Britt Scholte, William Rutten, Carolien Spoor, Tom Coronel en hoofdrolspeler uit de GTST-cliffhanger Hamza Othman. Op nu naar goede tijden! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.