We zitten momenteel kniediep in het vijfde seizoen van The Flash en komen steeds dichterbij een indrukwekkende mijlpaal: aflevering 100! En Barry Allen krijgt het nog druk: zowat elke villain en zijn moeder komen weer terug.

The Fastest Man Alive moet volgens Screenrant flink aan de bak. Acteur Tony Todd, die de slechte speedster Zoom speelde, praatte eerder zijn mond voorbij. Hij zei dat 'ie net klaar was met filmen voor de honderdste aflevering en "alle speedsters uit het verleden komen terug; we willen allemaal een stukje van Barry".

We raken de tel kwijt

Nou, dat kunnen er nooit zo heel veel zijn, dachten we. Toch wel! De show trommelde de laatste jaren heel veel speedsters op. Naast Zoom, komt ook Reverse-Flash weer terug, net als Savitar, Trajectory én Rival. Bovenop z'n eigen problemen komt The Flash óók nog in actie in de nieuwe Arrowverse-crossover met BatwomanDamn, Barry. Succes!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My name is Barry Allen and I am the fastest man alive.

A post shared by Stephen Amell (@stephenamell) on


Nóg meer baddies

Maar dat is nog niet alles. Ook Abra Kadabra (wat een naam), een time traveler uit de toekomst met magische krachten, zou zomaar eens terug kunnen komen om Barry en het team te dwarsbomen. Zijn acteur David Dastmalchian vindt dat Abra Kadabra Barry "voor eens en voor altijd een lesje moet leren".  Er komen toch al zo veel baddies terug, dus: waarom niet?De honderste aflevering van The Flash wordt op 4 december uitgezonden in Amerika. Hopelijk hebben wij 'm dan een dag later gewoon op Netflix!

Article continues after the ad