Half november startte het nieuwste seizoen van de Britse hitserie Peaky Blinders bij de BBC. Vanavond zenden zij de alweer laatste aflevering uit, waarna het - voor degenen die seizoen 4 nog niet gezien hebben (óf gewoon lekker nog keer willen bingen) - wachten is tot seizoen 4 op Netflix verschijnt. Gelukkig blijken we daar niet heel erg lang op te hoeven wachten…

Article continues after the ad

Snelle Jelle, die Netflix!

Beter gezegd: allesbehalve lang! Netflix heeft namelijk een pre-kerstcadeautje voor je: het complete vierde seizoen van Peaky Blinders verschijnt namelijk al morgen (you heard us, slechts één dag na de BBC-finale!) in het assortiment van de streamingsdienst. Dat heeft Netflix zojuist bekendgemaakt.

Straatbendes

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. Na WOI staat de grote Engelse stad er beroerd voor en wordt er door straatbendes gevochten om de macht in Birmingham. Eén van die straatbendes is de Peaky Blinders.

The most watchable time of the year

Het was al bekend dat de BBC ook een vijfde seizoen van Peaky Blinders besteld heeft. Die nieuwe afleveringen worden verwacht in 2019. Fingers crossed, dus, dat Netflix er dan weer als de kippen bij is. Voorlopig kun je je de komende feestdagen vast prima vermaken met seizoen vier. Enjoy!

Bekijk de trailer van het vierde seizoen van Peaky Blinders in bovenstaande video.