Familie Meiland uit Chateau Meiland
Source
Beeld: Talpa

Het is vandaag een bijzondere dag voor de Meilandjes: de interieurwinkel van de familie bestaat namelijk vijf jaar. En dat laten de sterren uit Chateau Meiland natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan!

Montana’s

Martien Meiland en dochter Montana runden vroeger samen de interieurwinkel. Maar sinds het vertrek naar Chateau Marillaux staat ‘Montaan’ in haar eentje in de winkel. Dat gaat haar prima af, want de winkel (die na de verhuizing is omgedoopt tot Montana’s Gift & Interior) viert vandaag alweer haar vijfjarig bestaan. En dat moet natuurlijk gevierd worden!


Trouwe klant

Shownieuws bezocht het feestje en ontdekte dat de hele familie naar Noordwijk was afgereisd om te proosten op het vijfjarige bestaan van Montana’s. En Martien Meiland is niet alleen mede-oprichter, maar ook trouwe klant! “Ik stap in de auto en rij even naar Noordwijk en ik neem een lunch en ik neem wat leuks mee uit de winkel”, vertelt de realityster uit redactiefavoriet Chateau Meiland.

Article continues after the ad

'Helemaal hebberig'

Ook Maxime is fan: “Ik word alweer helemaal hebberig als ik hier ben!” Gelukkig kunnen de zusjes Meiland elkaar tegenwoordig weer wat vaker zien. Niet alleen omdat de familie weer herenigd is in Nederland, maar ook omdat Maxime en Montana binnenkort hun eigen spin-off van Chateau Meiland krijgen! Hierin zal het duo bij aanstaande ouders thuis de kinderkamer onder handen nemen. Het is helaas nog niet bekend wanneer dit interieurprogramma in première gaat.