GTST 30 jaar

Laura hangt de vlaggen op in de Rozeboom, Ludo en Janine proosten met een glaasje champagne en Rik pakt er een lekker koud biertje bij want Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat vandaag 30 jaar!

De komende maand gaat dat goed gevierd worden. Een groot feest voor fans is helaas vanwege corona niet mogelijk. Maar gelukkig staat er genoeg op de planning, met als start vanavond een jubileumuitzending.

Robert is terug!

Je kan vanavond genieten van een vleugje nostalgie: Laura raakt van slag als ze een telefoontje krijgt van iemand die ze al heel lang niet heeft gesproken. Oude bekende Robert keert terug en ook Janine wordt geconfronteerd met het verleden. Ze krijgt een bijzonder visioen en ziet haar leven met Ludo aan zich voorbijflitsen. De leader ziet er al fantastisch uit!

Article continues after the ad

Een gloednieuw GTST Jubileum Magazine

Stephanie van Eer (JoJo Abrams) is de gasthoofdredacteur van deze speciale GTST-magazine uitgave. Ze geeft al een klein voorproefje van wat wij kunnen verwachten: “De verhaallijnen en personages weten al meer dan dertig jaar een groot publiek te raken. Maandenlang hebben we er hard aan gewerkt en maar liefst 115 pagina’s gevuld. Met verhalen, foto’s, brieven, geheimen en vooral veel (lees)plezier!”

Jette van der Meij, Laura in de serie, is de enige acteur die de volledige 30 jaar mee heeft gespeeld in Nederlands grootste soap. Zij deelde afgelopen week nog haar teleurstelling in het programma. Deze SpangaS-acteur is GTST’s nieuwste aanwinst.