AMC heeft Fear the Walking Dead, de spin-off van de wereldwijde hitserie The Walking Dead, vernieuwd voor een vierde seizoen!

Article continues after the ad

Spin-off

De spin-off serie en prequel Fear the Walking Dead speelt zich voor de gebeurtenissen in The Walking Dead af en neemt je mee naar het begin van de zombie-apocalypse, waar een disfunctionele familie zichzelf moet uitvinden en zien te overleven.

De serie ging in 2015 in première en is te zien op AMC Nederland. In het nieuwe seizoen voegen Andrew Chambliss en Ian Goldberg (Once Upon A Time) zich toe aan de crew als co-showrunners, net als Scott M. Gimple, die eerder meewerkte aan The Walking Dead.

'Death knows no borders'

Het tweede seizoen van Fear the Walking Dead zette het verhaal van Madison, Travis en de rest van de familie voort. Ze vinden tijdelijk onderdak in het omheinde landgoed van Strand met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. 

Naarmate de onrusten blijven opwaaien en de doden Los Angeles overnemen, bereidt Strand een vlucht voor naar Abigail, zijn grote jacht dat voor de kust ligt.

Seizoen 3 en 4

Het derde seizoen, waarin een aantal families bij elkaar komt bij wat ooit de Amerikaans-Mexicaanse grens was om een samenleving op te bouwen, begint in juni op de Amerikaanse zender. Wanneer het vierde seizoen uitkomt, is nog niet bekend.