Op de vierde sterfdag van acteur Paul Walker plaatsten de sterren van de Fast & Furious-reeks een ontroerende boodschap om hun vriend te herdenken.

Article continues after the ad

Herinnering

Afgelopen donderdag was het exact vier jaar geleden dat Paul Walker om het leven kwam bij een noodlottig auto-ongeluk. In totaal speelde hij in zes films van de Fast and the Furious-serie. Collega-acteurs Vin Diesel, Jordana Brewster en Tyrese Gibson van de succesvolle actiereeks postten een boodschap in herinnering aan Walker. Vin Diesel publiceerde een foto van hem en Walker en citeerde een zin uit Fast & Furious 7, de laatste film waarin Walker meespeelde.

Gevoelens

Ook actrice Jordana Brewster, die zijn vriendin speelde, zette een foto van haar en Walker online. "Mensen zullen nooit vergeten welke gevoelens je bij hen opriep. Paul begreep dit meer dan wie dan ook. Ik hou van je elke dag en ik mis je ook elke dag", postte Brewster op Facebook.

Maatje

Tyrese Gibson, die in de actiereeks de rol van Roman speelt, had ook een boodschap voor zijn overleden maatje: “Diep in mijn hart weet ik dat je nog steeds bij ons bent”, schreef de acteur op Instagram. Paul Walker werd slechts veertig jaar oud.