Tyrese Gibson, Fast & Furious

Het huwelijk van de 42-jarige Tyrese Gibson en zijn vrouw Samantha is helaas voorbij. Het koppel laat via social media weten na een huwelijk van vier jaar te gaan scheiden.

Article continues after the ad

"We hebben besloten een pijnlijke en belangrijke ontwikkeling in ons leven uit te spreken", begint de Amerikaanse acteur zijn bericht. "Na lang nadenken en bidden hebben we helaas de moeilijke beslissing genomen om officieel uit elkaar te gaan en te gaan scheiden. Het is onze bedoeling om de beste vrienden en sterke co-ouders te blijven."

Liefde en respect

Ze kijken terug op vier mooie jaren waarin ze onder andere dochtertje Soraya Lee mochten verwelkomen. "We voelen ons gezegend dat we elkaar hebben gevonden en we zijn enorm dankbaar voor de 4 jaar dat we met elkaar getrouwd zijn. Onze reis samen is een rit van ups en downs geweest, maar het is een reis die we geen van beiden samen met iemand anders zouden hebben afgelegd", schrijft Tyrese op zijn Instagram. De twee koesteren nu nog diepe gevoelens. "We hebben echt zoveel liefde en respect voor elkaar."

Op naar de toekomst

Helaas mocht het gelukkige einde er nu niet inzitten. "Alsof 2020 niet al extreem afmattend en uitdagend voor ons is geweest, wilden we dit nu met iedereen bespreken om deze energie in 2020 te houden en deze energie niet in 2021 te brengen. We zouden je meest oprechte gebeden erg op prijs stellen en hopen dat je onze privacy respecteert." Lees hieronder het hele bericht van de Fast & Furious-acteur.