Vin Diesel zei onlangs te werken aan een stadionshow, gebaseerd op de scheurijzers uit de populaire Fast And The Furious-films. In februari is het spektakel, genaamd Fast & Furious Live, te zien in de Arnhemse Gelredome!

Article continues after the ad

Op 24 en 25 februari kunnen petrolheads genieten van de originele wagens uit de films, waarmee stunts worden uitgevoerd. De beste coureurs, special effects en 3D-projectietechnieken zorgen voor een spectaculaire autoshow.

Verschillende racemonsters komen voorbij: onder meer de zwarte Dodge Chargers, de Nissan GT-R en Skyline en Toyota Supra. In totaal wordt er geracet met ruim 20 auto’s, waaronder unieke wagens als de Flip Car, de Ice Charger en… een tank! 

Verwacht veel…

En…

Fast And The Furious-hoofdrolspeler Vin Diesel kondigde de show vorige maand aan op Facebook.

De aankondiging kwam behoorlijk uit de lucht vallen, maar er werd in het geniep al maanden gewerkt aan Fast & Furious Live. Dat de autoshow in februari al in Nederland te zien is, is toch verrassend!

Diesel heeft helaas zelf geen tijd om een paar maanden langs grote stadions te toeren, maar door middel van video’s speelt hij wel een belangrijke rol in de show.

De kaarten voor Fast & Furious Live gaan op 29 september in de verkoop bij Ticketmaster. Meer informatie over de show vind je hier.