Deze week werd bekend dat de The Fast And The Furious spin-off, met Jason Statham en Dwayne Johnson, geregisseerd wordt door David Leitch! Nu wil Ryan Reynolds ook delen in de pret!

Article continues after the ad

David Leitch (John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2) maakte zijn regisseursrol in Hobbs And Shaw zelf bekend via Twitter. Reynolds, die de rol van Deadpool speelt en recent met Leitch samenwerkte, bedelt meteen om een rol!

Hooobbs!

Reynolds wil graag de politiechef spelen die The Rock op z’n donder geeft, als hij weer eens een opgevoerde Nissan in een restaurant heeft gereden. ‘Je bent de beste die we hebben, Hobbs, maar je houdt je niet aan de regels!’

Olive Garden, een Amerikaanse restaurantketen, ziet het ook wel zitten! Wie kan hun kwetsbare soepstengels beter tegen het racegeweld beschermen dan Deadpool? Nissan heeft er ook zin in: ze stellen zelfs een... oud barrel beschikbaar voor de film.

Ask The Rock...

Zo te zien is het dikke mik tussen David Leitch en Ryan Reynolds! Deadpool zullen we niet zien in de film, maar de rol als politiechef lijkt zeker mogelijk. Dwayne Johnson heeft helaas nog niet gereageerd…

Er is nog tijd! Hobbs And Shaw draait pas in juli 2019 in de bioscoop.