Eva Jinek

Eva Jinek begint de dag vast met een grote glimlach op haar gezicht. Niet alleen wist haar talkshow vrijdagavond bij RTL 1.730.000 mensen trekken, maar ook ontving ze voornamelijk lyrische reacties.

Article continues after the ad

RTL heeft vast geen enkele spijt dat ze Eva Jinek hebben 'afgepakt' van de Publieke Omroep. Haar talkshow Jinek met enkele spraakmakende gasten, wist namelijk vrijdagavond een kijkcijferrecord te behalen en dat aantal lag zelfs hoger dan The Voice of Holland. Het is afwachten of de kijker ook blijft kijken, maar uit de positieve reacties blijkt al dat ze daarvoor niet hoeven te vrezen. "Alsof er nooit iets is veranderd, enkel het logo in de hoek. Top! Mijn complimenten", laat een kijker weten. "Goed programma, net zoals op de NPO. Jinek gaat de talkshowoorlog wel overleven."

Prinses Amalia

Kijkers vroegen zich wel massaal één ding af én dat had weinig te doen met de gasten van vrijdagavond: "Zit Amalia in de zaal?" Vlak achter Eva zat een dame, die wel wat weg had van onze kroonprinses. Maar helaas voor Eva, die zonder Amalia ook een onvergetelijke indruk kan maken en alle kijkers: wie goed keek, kwam er al snel achter dat het niet om haar zelf ging. "Als dat Amalia is, die jullie zo noemen, krijgt Specsavers het druk binnenkort", maakte een Twitteraar duidelijk.