Eddie Redmayne als Newt Scamander en Katherine Waterston als Tina Goldstein in Fantastic Beasts

Vorige maand zorgden de makers van Fantastic Beasts 3 voor een kleine paniekaanval: ze hebben meer tijd nodig en stellen de film daarom maar uit. Nu weten we eindelijk wáárom ze die extra tijd nodig hebben!

Article continues after the ad

En dat is een geruststellende reden. Het vervolg op bioscoophit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wordt namelijk groter in elk opzicht!
 

 

Gigantic

Dat vertelt acteur Dan Fogler (die wij recent nog spraken voor zijn rol in The Walking Dead) in een interview met Hey U Guys. Hij speelt Newts bestie Jacob en daar heeft ‘ie zijn handen de komende jaren vol mee. “De opnames starten nu pas in de herfst.”
 

Uitstel

En eigenlijk zouden die opnames komende zomer plaatsvinden. “De reden die ze ons voor het uitstel gaven, is dat dit deel groter wordt dan de eerste twee samen. Ze hadden meer tijd nodig om alles voor te bereiden”, zo geeft Dan toe.
 

En dat is maar goed ook: eerder zette Superguide al uiteen wat we allemaal nog kunnen verwachten in de komende Fantastic Beasts-films. Grote gebeurtenissen – zoals Grindelwald en Dumbledore’s sluimerende liefde slash ruzie – afraffelen, zou zonde zijn. Dan maar iets langer wachten, Potter-fans!

En dat wachten duurt nog wel even: Fantastic Beasts 3 komt waarschijnlijk pas in 2021 uit.