Het allerlaatste seizoen van één van de beste series ooit gemaakt is in aantocht. En zoals bij alle zeven voorgaande seizoenen, lukt het de makers en acteurs wonderbaarlijk goed om zoveel mogelijk details geheim te houden. De cast en crew wordt het zwijgen opgelegd en paparazzi kan de film-locaties blijkbaar niet vinden. We verslinden dan ook elke snipper informatie die wèl naar buiten komt en onlangs deed Sophie "Sansa Stark" Turner een heel klein boekje open.

Article continues after the ad

Onvoorspelbaar

De actrice denkt dat fans erg tevreden zullen zijn met het zeer onvoorspelbare einde van de serie. "Persoonlijk, zonder dat ik te veel verklap, was ik erg tevreden met hoe onvoorspelbaar het einde van de serie is. Er zijn al zo veel mensen naar me toegekomen met fan-theorieën over hoe de serie zal eindigen, wie waar eindigt en wie met wie eindigt. Ik ben erg tevreden met hoe onvoorspelbaar dat allemaal is en ik denk dat dat voor de fans net zo geldt."

Bloedbad

Ook laat Sophie nog los dat de serie wéér een stapje verder gaat met overweldigende veldslagen en gevechten. We kunnen dus weer onze adem inhouden bij filmische hoogstandjes met ontelbare liters bloed. Ook HBO-vicepresident Francesca Orsi waarschuwde eerder al voor de overmaat aan bloedvergieten die ons voor de boeg staan én dat waarschijnlijk een groot deel van onze favoriete personages het einde van de show niet zullen halen.

Het laatste seizoen van Game of Thrones verschijnt in 2019.