Al bijgekomen van die verrassend duistere eerste Frozen 2-trailer? Vergeet alles wat je denkt te weten: fans weten namelijk zeker dat we het gloednieuwe vriendinnetje van Elsa hebben gezien!

Article continues after the ad

Het was goed om ijskoningin Elsa (Idina Menzel), Olaf (Josh Gad), Anna (Kristen Bell) én Kristoff (Jonathan Groff) weer te zien, maar: vooral het nieuwe vrouwelijke personage – waarschijnlijk met de stem van Evan Rachel Wood - houdt de gemoederen bezig. Dit is waarom:
 

 

Gerucht  

Uiteraard, dit is slechts één tweet van een superenthousiaste fan. Maar nee, niet waar. Het regende de afgelopen dagen tweets onder de hashtag #GiveElsaAGirlfriend en dit gerucht komt ook weer niet helemaal uit de lucht vallen. Naar verluidt zorgt Disney er écht voor dat Elsa een vrouwelijke lover krijgt in Frozen 2.
 

 

Kristen Bell

Anna-vertolkster Kristen Bell doet vrolijk mee met de hele hype. Haar reactie op de vraag van een twitteraar spreekt tot de verbeelding, maar schuilt er ook meer achter?
 

 

Of Elsa ook écht een vriendinnetje krijgt, valt nog te bezien. Het blijft vooralsnog bij een smeuïg gerucht. 20 november weten we eindelijk meer: dan draait Frozen 2 in de bioscopen!