Realityshow hier op 11 december in première

Fans van Mariah Carey zijn door het dolle over de nieuwe realityshow van de popdiva, die gisteren in de VS in première ging en bij ons een week later.

More content below the advertising

Mariah’s World

Mariah’s World lijkt op basis van de eerste aflevering en de aandacht daarvoor in elk geval niet met een nachtkaars uit te gaan. CNN noemt het ‘meer fantasy dan reality’, maar erkent dat er genoeg rariteiten in zitten om kijkers vast te houden. De New York Post zag een hoop problemen, waaronder een scène waarin Mariah zichzelf interviewt, verkleed in een bruine pruik en met een Engels accent, maar ook de nodige hoogtepunten.

Zo geeft de zangeres ondanks de glitter & glamour toch een inkijkje in haar privéleven met haar kinderen, haar obsessieve fans, haar daadwerkelijke werk als muzikant en de voorbereidingen op haar bruiloft met miljardair James Packer, die uiteindelijk nooit door zou gaan.

Uitzinnige fans

Van die obsessieve fans was tijdens en na de première, gisteravond op het Amerikaanse E! Entertainment, ook genoeg te merken. "Mariah's World is het allerbeste ooit in de geschiedenis van televisie", luidde een van de op zijn zachtst gezegd enthousiaste tweets. Iemand anders moest gisteravond een operatie ondergaan, maar vroeg de artsen om een minimale dosis verdoving, zodat hij op tijd wakker zou zijn om de show te kijken ...

Hieronder deze en andere voorbeelden, die op zijn minst de vraag oproepen: is Mariah's World misschien daadwerkelijk het kijken waard? Komende zondag gaat de show in première op het Nederlandse kanaal van E! Entertainment, en kun jij zelf je oordeel vellen!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!