Robert Pattinson in The Batman

Het regende tof DC-nieuws afgelopen week en dat kwam allemaal voort uit het grootse DC FanDome-event. Misschien wel het tofste dat eruit kwam rollen: de eerste trailer voor The Batman met Robert Pattinson. Fans zijn er flink mee aan de slag gegaan en konden al een mysterieuze code van The Riddler kraken!

Article continues after the ad

Al bijgekomen van die duistere eerste beelden? Nee? Wij ook niet! Sommige fans blijkbaar wel. Die hebben zo te zien al één van de mysterieuze The Riddler-codes weten te ontrafelen. Wat een speurwerk!

The Riddler vs. Batman

Paul Dano kruipt in de huid van Batmans grootste intellectuele villain The Riddler, die zieke raadsels bedenkt die The Dark Knight met gevaar voor eigen leven moet zien te ontrafelen. Op Reddit circuleert nu beeld van een van de clues. Aan de hand van shots uit de trailer en puik detectivewerk kon Reddit-gebruiker HanDomeny ontcijferen wat er op de brief stond die The Riddler naar Batman stuurde. Kijk maar!


The Batman

Het verhaal van The Batman speelt zich af in het tweede jaar dat Robert Pattinsons Bruce Wayne als Batman opereert. De villains die we gaan zien, The Penguin, gespeeld door een onherkenbare Colin Farrell, Catwoman (Zoë Kravitz) en The Riddler (Paul Dano), gaan er hoogstwaarschijnlijk ook anders uitzien de we gewend zijn. Ze zitten n de beginnende fase van hun slechterikenschap. 

The Batman draait vanaf 1 oktober 2021 in de bioscoop!