Fans van Naya Rivera hebben dit weekend op een bijzondere wijze afscheid genomen van de actrice. Bij het meer waar de Glee-ster eerder deze maand om het leven kwam, was een speciale wake georganiseerd. 

Article continues after the ad

Dit schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Diepe indruk

Tijdens de bijzondere ceremonie stonden de fans stil bij het leven van Naya en wat de actrice - van ver of dichtbij - voor hen heeft betekend. Het was vooral haar rol van de lesbische Santana in de hitserie Glee die op veel van hen indruk heeft gemaakt. "Zonder Glee zweer ik dat ik hier niet zou zijn. Ik zou niet leven", zou een fan volgens de entertainmentwebsite hebben gezegd. Ook zouden er veel mensen dankzij haar rol de moed hebben gehad om uit de kast te komen. 

Gedenktekens

Het waren de fans achter het Twitter-account Naya Army die de wake hebben georganiseerd en met succes. Vanuit allerlei staten in Amerika kwamen er fans om hun laatste eer te bewijzen aan de Glee-ster. Het gebied dat eerder deze maand nog volstond met organisaties die op zoek waren naar de actrice was nu voor even versierd met verschillende gedenktekens. 

Noodlottig ongeluk

Naya Rivera, die eerder deze week nog werd geëerd in het nieuwe seizoen Sugar Rush, kwam afgelopen maand om het leven bij een noodlottig boottochtje met haar zoontje. Volgens de laatste berichten heeft de Glee-ster met haar laatste krachten haar vierjarige zoontje op de boot geholpen waarna ze zelf mogelijk door de sterke stroming is verdronken. Na een hartverscheurende zoektocht is de actrice - precies 7 jaar nadat haar collega Cory Monteith is overleden - gevonden.