Wij in Nederland moeten nog even wachten, maar lucky bastards in Amerika hebben al kunnen genieten van de allereerste aflevering van het nieuwste seizoen (nummer 11 alweer) van The Big Bang Theory. Fans zijn ondersteboven van The Proposal Proposal.

Article continues after the ad

Het aanzoek

'Wat een onwijs gave aflevering zeg, ik denk wel de beste tot nu toe.' En: 'Kijk nou eens hoe volwassen Sheldon geworden is. Dit is toch een fantastisch aanzoek. Ik smelt', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties op de seizoenspremière. Fans van de serie keken ook enorm uit naar specifiek deze aflevering. De reden? Seizoen tien eindigde met een huwelijksaanzoek van Sheldon. En...Bernadette had bijzonder nieuws voor Howard.

Spoiler alert!

En, wat zei Amy tegen Sheldon? Voor iedereen die het wil weten, en echt niet kan wachten tot wij in Nederland seizoen 11 kunnen zien, bekijk de gifjes hieronder. Of koop de aflevering The Proposal Proposal legaal via Amazon. Het is nog niet bekend wanneer wij van seizoen 11 kunnen genieten. Nog even geduld dus.