Jeanise Jones, Borat

Borat 2-fans hebben meer dan € 80.000 euro opgehaald voor Jeanise Jones, die in de film verschijnt en is ingehuurd om op Borat's dochter Tutar te passen. De oppas had onthuld dat ze € 3.000 kreeg voor haar deelname en dat vonden veel fans niet kunnen.

Volgens de GoFundMe realiseerde Jeanise zich niet dat ze onderdeel was van Borat: Subsequent Moviefilm. Ze dacht dat er een documentaire opgenomen werd en dat ze voor haar deelname € 3.000 kreeg. Op dit moment is Jeanise werkloos. Zij werkte bij een verzekeringsmaatschappij in Oklahoma City. Helaas moest dit bedrijf door de pandemie inkrimpen.

Article continues after the ad

Jeanise in Borat 2

De dame verschijnt in twee scènes in Borat 2, waarin Borat (Sacha Baron Cohen) Jones vraagt ​​om voor zijn 15-jarige dochter Tutar (Maria Bakalova) te zorgen en haar met een bal en ketting naar haar huis brengt. Ze leert dan dat Tutar gaat trouwen met een oudere man.

Volgens Showbiz911 dacht Jeanine dacht dat het echt was en dat ze deel uitmaakte van een documentaire die alleen in het buitenland te zien zou zijn. Ze verschijnt later in een scène waarin Borat terugkomt om Jeanise te zien en vraagt ​​of ze zijn 'nieuwe zwarte vrouw' wil worden.

Jeanise was niet de enige die erin geloofde dat alles echt was. Ook Trumps advocaat Rudy Giuliani viel voor Sacha’s streken.

Je leest onze recensie over de very niiice film hier!